Cum adaug şi modific cheltuieli?
Vlad Stanescu avatar
Written by Vlad Stanescu
Updated over a week ago

Adăugarea unei cheltuieli este simplă: un click pe butonul roșu vizibil în oricare pagină a site-ului îți va deschide un formular scurt de adăugare a unei cheltuieli.

Formularul conține un câmp de introducere a sumei, categoria în care se încadrează cheltuiala, contul din care provine suma cheltuită și opțional o notă scurtă cu privire la suma cheltuită. Conturile Pro pot de asemenea adăuga tag-uri, uploada documente sau seta categorii multiple.

Aici sunt cateva articole care raspund unor întrebări legate de datele introduse:


Cheltuielile se pot adăuga și din secțiunea Cheltuieli, alegând o zi din calendar: dacă în ziua respectivă nu există nici o cheltuială, formularul de adăugare va apărea automat, iar daca există deja cheltuieli, un buton cu "Adaugă Cheltuială" va face posibilă adăugarea cheltuielii.

Modificarea unei cheltuieli se poate face printr-un simplu click pe iconița de editare care apare când stăm cu mouse-ul deasupra unei cheltuieli. Dacă cheltuiala nu apare în Dashboard, aceasta poate fi găsită în pagina Cheltuieli. Cheltuiala se poate șterge folosind iconita Șterge aferentă cheltuielii respective.

Did this answer your question?