Poţi apela la opţiunea transferuri pentru a muta o sumă dintr-un cont într-un alt cont. De exemplu, poti muta din contul Card în contul Portofel suma pe care ai retras-o de pe card. Daca ai retras suma de 100 RON de pe Card şi ai mutat-o în contul Portofel, din contul Card va fi scăzută suma de 100 RON şi va fi adăugată în contul Portofel.

Cum adaug un transfer?

Adăugarea unui transfer se realizează din pagina Transferuri, apăsând pe butonul verde Adaugă Transfer. Dacă transferul este recurent (se repetă la un anumit interval de timp) puteţi apăsa butonul Adaugă transfer recurent. Ambele opţiuni vă direcţioneză către pagina de completare a formularului de transfer unde va trebui să completaţi următoarele câmpuri: contul din care se realizeaza transferul, suma care este transferată, contul în care ajunge transferul, suma finala care ajunge în cont, data transferului. Opţional, se pot completa note suplimentare cu detalii despre transfer, iar conturile Pro pot seta și tag-uri.

În cazul transferului recurent mai trebuie completată recurenţa transferului (săptămânală, lunară, anuală) şi modul de realizare a transferului recurent: automat la momentul efectuării sau prin confirmarea manuală a acestuia.

Cum modific un transfer deja efectuat?

Pentru a edita datele deja introduse, modificarea unui transfer se poate face din pagina Transferuri, cu un click pe iconul Modifică din dreptul sumeisau Șterge pentru ștergerea definitivă a înregistrării.

Did this answer your question?